SW G&M
Vesti Kontakt Naslovna
O nama Proizvodi Usluge Reference
 
 

O nama English English

 

IBM racunariPreduzeće SW G&M je osnovano 1991. godine.  Težište svog poslovanja ima na informacionim i komunikacionim tehnologijama i svojim kupcima može ponuditi kompletna rešenja, bazirana na hardveru, softveru i servisima.

SW G&M ima dugogodišnji status IBM Business partnera, te stoga rešenja koja nudimo su bazirana na širokoj lepezi  IBM proizvoda  - serveri, sistemi, storage, softver, printeri, POS terminali, i ostalo.

Naša specijalnost je IBM „System i“ platforma. Za ovu platformu, kod IBM-a imamo „1st Tier Solution Provider“ status. To znači da vam u direktnoj saradnji sa IBM-om, možemo osmisliti, planirati, projektovati, uvesti, instalirati,  pustiti u rad, edukovati  i na kraju održavati vaš „System i“.

Svojim kupcima izlazimo u susret i brojnim pogodnostima, koje nisu direktno vezane za IT.

U svom poslovanju SW G&M se drži najboljih načela dobrog biznisa i to:

  • Interesi naših kupaca su nam na prvom mestu. Iskustvo nam govori  da naš uspeh dolazi po uspehu naših klijenata .
  • Konstantno pratimo i predviđamo zahteve naših klijenata i razvijamo nove usluge koje izlaze u susret izmenjenim zahtevima.
  • U našem poslu konkurencija je vrlo izražena, te  su stoga naše aktivnosti agresivno usmerene ka širenju poslovanja i osvajanju tržišta. Uprkos tome prema konkurenciji se odnosimo sa dužnim poštovanjem.
  • Ulažemo maksimalne napore da pronađemo najbolje profesionalce za svaki izazov na koji naiđemo. Naši kupci mogu biti sigurni da će za svoj novac dobiti najbolju moguću uslugu.
  • Sa poštovanjem se odnosimo prema pravnoj regulativi  i poslujemo u skladu zakonskim normama.

Copyright © 2008 SW G&M
Design by: IRVAS International